Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten voor starters en ZZP-ers

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten starters en ZZP-ers

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor Starters en ZZP-ers

Startend ondernemer of ZZP-er?

Waarom kiezen nieuwkomers op de startersmarkt juist nú voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering starter bij Progrezz?

Van harte welkom op de website van Progrezz Pensioenen en Verzekeringen. U bent hier aan het juiste adres om alle informatie over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) te ontdekken, maar ook de voor en nadelen hiervan. Sinds 5 jaar zijn wij marktleider in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in de regio Bergen op Zoom en Zeeland. Naast onze zeer scherpe premies zijn wij overtuigd van het feit dat wij de beste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor u kunnen verzorgen. Daarnaast kunnen wij startende ondernemers een speciaal tarief bieden. U leest er hier alles over.

Aktie tarieven voor ZZP-ers.

Speciaal voor starters en ZZP-ers bieden wij unieke kortingen bij het afnemen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Maar ook hebben wij speciale voorwaarden en verschillende vormen van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de  ZZP-er. Zo kunnen wij een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor elke ondernemer op maat verzorgen.

Collectiviteit.

Omdat wij zoveel arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in Zeeland en Bergen op Zoom aan de man brengen is het voor ons mogelijk om deze voor u zeer scherp in te kopen. Hierdoor  zijn onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen goedkoper dan de zogenaamde collectiviteiten die soms worden aangeboden.

[youtube_sc url="https://www.youtube.com/watch?v=xvSyHU204LE" ratio="4:3"]

Verschillende soorten AOV.

  • Inkomen:

Wij bieden u de mogelijkheid een vast inkomen te verzekeren, ondanks dat uw inkomsten de eerste jaren mogelijk fluctueren. (wij bieden u optimale bestaanszekerheid)

  • Kortere uitkeringsduur:

U kunt kiezen voor een uitkeringsduur van 2 of 5 jaar

  • Reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekering:

U kiest voor een uitkeringsduur tot een vooraf vastgestelde datum, bijvoorbeeld 58-62-65 of 67 jaar.

Voordelen Complete arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Al onze verzekeringen zijn verzekeringen met een optimale dekking. Indien u een uitgeklede verzekering wenst kan dit, maar niet bij ons. Wij zijn er voor u!  Daarmee bedoelen wij, dat wij achter u staan op het moment van een schade en dan ook een uitkering garanderen, waar u recht op heeft.

Een uitgebreide AOV verzekering beschermt niet alleen uw inkomen maar ook uw toekomst. U heeft  bijvoorbeeld recht op deskundige preventieve ondersteuning. Zo nodig helpen reïntegratiespecialisten u zo snel mogelijk weer aan de slag.

Mocht u uw huidige werkzaamheden niet meer kunnen voortzetten dan kunt u zich zelfs kosteloos laten omscholen. Een AOV biedt tevens dekking voor personal coaching van ondernemers. Maar het belangrijkste is dat deze verzekering u bij ziekte of arbeidsongeschiktheid voorziet van een gegarandeerd inkomen.

De verdere voordelen

 • aanvangskorting (1 tot 3 jaar) bij het ingaan van de polis;
  • iedere drie jaar kijken wij samen met u naar een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering. De reden is dat u iedere drie jaar weer opnieuw geniet van de instapkorting;
 • optierecht (1x per jaar kunt u uw verzekerde bedrag verhogen met 10%);
 • premievrijstelling na 1 jaar arbeidsongeschiktheid;
 • zwangerschapsdekking (1 jaar wachttijd);
 • premievrijstelling in het laatste verzekeringsjaar;
 • en uiteraard is de premie volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Advieskosten.

Ons bedrijf heeft als kernwaarden: Open – Eerlijk en Transparant. Hiermee bedoelen wij dat wij ons niet laten belonen door een verzekeringsmaatschappij (de zogenaamde ondoorzichtige provisie). Voor het afsluiten van de arbeidsongeschiktheidsverzekering vragen wij een eenmalige bijdrage van € 580,--. Als u de actiecode invoert ontvangt u daarnaast ook een voordeel van € 90,-- op uw aansprakelijkheidsverzekering. Heeft u nog geen actiecode? Via deze link vraagt u die hier aan. Per maand geven wij 40 actiecode ’s weg.

Zorgeloos de toekomst in.

Natuurlijk krijgt u nu de arbeidsongeschiktheidsverzekering die  bij u past.  Maar wij willen meer. Wij zorgen ervoor dat deze AOV bij u blijft passen, door jaarlijks te checken of alle omstandigheden nog dezelfde zijn. Indien nodig raadplegen wij voor u een contra expert bij een eventuele schade. Als u bij ons een AOV afsluit, bent u verzekerd van begeleiding bij een eventuele arbeidsongeschiktheid. Voor al deze zaken verzorgen wij een service-abonnement voor u.

Progrezz Pensioenen aanvraag Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vraag direct uw offerte aan

Door middel van het offerte aanvraagformulier in te vullen kunt u informatie bij ons opvragen over de betreffende verzekeringen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met Adriaan Beirnaert, pensioenspecialist en specialist AOV voor de regio Zeeland en Bergen op Zoom telefoon 0113-700232 of 0164 246499).

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een Broodfonds? Neem een kijkje op onze zuster site!