Progrezz helpt risico’s voorkomen met nieuwe Alert-Service

Progrezz biedt aan: Alert- Service

 

Progrezz zakelijke verzekeringen helpt risico's te beperken

Wat is Alert-Service?

Progrezz controleert voor u de belangrijke data die in de voorwaarden van uw verzekeringen staan. Maar wij doen meer, wij geven aan waarom het belangrijk is om bepaalde acties te ondernemen en u wordt tijdig door ons geïnformeerd.

 

Dit geeft u rust én de zekerheid  dat belangrijke voorwaarden voor uw verzekering gewaarborgd zijn en blijven.

 

Reden voor het aanbieden van deze service

Wij helpen financiële risico’s te verminderen. Daarom vragen wij u bij het aangaan van een (nieuwe) verzekering of u maatregelen wilt treffen om eventuele schades te beperken. Het is bijvoorbeeld erg fijn dat de alarmcentrale automatisch gebeld wordt bij calamiteiten. Dit soort maatregelen zijn zowel in uw belang als in die van de verzekeringsmaatschappij. Helaas komt het vaak voor dat bijvoorbeeld de verplichte keuringstermijn van het alarm overschreden wordt. Dit heeft tot gevolg dat u de nodige certificering misloopt en daardoor niet verzekerd bent.  Om dit te voorkomen hebben wij besloten een aanvullende dienstverlening aan te bieden. Wij noemen dit Alert-Service.

 

Wat houdt deze service in

Wij monitoren kritische data die de verzekeraar in zijn polis heeft opgenomen. Bijvoorbeeld: brandblussers moeten van de verzekeraar om de twee jaar gekeurd worden en brandslangen jaarlijks. Om te voorkomen dat u deze keuringstermijnen overschrijdt, kunt u ons de opdracht geven deze data voor u in de gaten te houden.

 

Hoe werkt de Alert-Service

Wij informeren u tijdig dat er door u actie ondernomen moet worden om aan de eisen van de verzekeraar te voldoen. Dit doen wij drie maal voor het verstrijken van de betreffende datum. Bij het voorbeeld van de keuring van de brandblusser is dit:
– eerste alert: 3 maanden van tevoren
– tweede alert: 1,5 maand van tevoren
– derde (en laatste) alert: 2 weken voor het verstrijken van de keuring.
Als u het certificaat ontvangen heeft vragen wij u het te uploaden in ons beveiligde systeem. Na ontvangst van het certificaat, zorgen wij er voor dat u tijdig een nieuwe alert krijgt voor de volgende periode.

 

Soorten Alert-Service

• Slanghaspel certificering
• Bandblusser certificering
• Certificering van de benodigde elektriciteitskeuring
• Taxatie opstal (bij een vaste waarde bepaling)
• Taxatie inboedel (indien u de afschrijving wenst te beperken tot 70% van de waarde)
• Keuring ter voorkoming van autodiefstal:
Mogelijk moet uw auto een beveiligingsklasse hebben. Wij monitoren de certificering          van 3 en 1 jaar
• Waarde auto: na een van tevoren vastgestelde ouderdom, wijzigen wij de autoverzekering van all-risk naar een beperkte dekking
• Ziekteverzuimverzekering: jaarlijkse mutatie in de systemen van de verzekeraar van de persoonsgegevens. Uw voordeel is dat u uitsluitend een ziek/ beter melding hoeft te doen, zonder eerst alle gegevens in te moeten voeren.

 

Deelnemen

Voor iedere ondernemer zal de behoefte om gebruik te maken van onze alerts anders zijn. Daarom zal zullen wij deze nieuwe service indien gewenst samen met u bespreken.

 

Tot slot

Wij hopen hiermee een bijdrage te leveren tot het beperken van de financiële risico’s. Eveneens krijgt u rust en overzicht. Immers: samen kunnen wij de schade beperken en samen zorgen wij ervoor dat u de uitkering krijgt, die passend is.

[button text=”Wilt u weten hoe onze Alert-service u kan beschermen? Neem vrijblijvend contact op.” link=”https://progrezz.nl/contact/” style=”primary” size=”large” target=”_self” display=”block” icon=”no”]