Second opinion verzekeringen- No cure no pay Corona crisis

Unieke service: second opinion op uw verzekeringen op basis van no-cure no-pay!

second opinion no cure, no pay

De laatste weken hebben wij diverse berichten en filmpje geüpload. Deze filmpjes kunnen u helpen om op het gebied van zakelijke verzekeringen de effecten die het coronacrisis met zich mee brengt te beteugelen.

Naar aanleiding hiervan hebben wij diverse vragen ontvangen. Wij merken echter ook dat sommigen geen vragen stellen en/of niet precies weten welke besparingsmogelijkheden er op dit moment mogelijk zijn op het gebied van de bedrijfsverzekeringen. Graag geven wij u hier antwoord op.

Mocht u op dit moment effecten van de Coronacrisis voelbaar merken, dan kunt u er vanuit gaan dat u op bepaalde verzekeringen  binnen uw pakket 20-30% direct kunt besparen.

Wij willen u dan ook, indien u gevestigd bent in Zeeland en-of West Brabant, gebruik laten maken van onze second opinion service. U bent ons daarvoor niets verschuldigd. Mocht u na deze second opinion besluiten uw lopende verzekeringen door ons kantoor te laten behartigen is dit mogelijk. U ontvangt van ons dan een korting van 10% op het totale verzekeringspakket welke dan via ons agentschap loopt. Op deze manier proberen wij u te helpen om er samen doorheen te komen.
Om vervelende verrassingen te voorkomen, spreken we af dat deze korting wordt verleend voor de periode van één jaar.

In het kort omschrijven wij hier wat onze service Second opinion op basis van no-cure no pay voor u betekent:

 • Wij controleren de verzekeringen in deze corona crisistijd
  • Wij kijken vrijblijvend uw verzekeringen na op dekkingen, voorwaarden en premies. Dit doen wij uitsluitend op basis van no cure no pay. Dit betekent dat u ons niets hoeft te betalen als u gewoon goed verzekerd blijkt te zijn.
   Voor u is dit een bevestiging én een geruststelling, dat u alles goed geregeld heeft binnen uw bedrijf.
 • Wat als de verzekeringen aangepast moeten worden?
  • Indien er wel aanpassingen dienen te komen dan geven wij dit uiteraard aan. U kunt met onze aanbeveling eenvoudig uw verzekeringspakket laten aanpassen.
  • Indien u besluit de verzekeringen via ons agentschap te laten lopen ontvangt u het volgende:
   – Eén maand nadat wij de wijzigingen voor u hebben doorgegeven, heeft
   u de voordelen van een verlaging van de verzekeringspremies.
   – Daarnaast ontvangt u het eerste jaar een korting van 10% op uw
   verzekeringspremie.

Waar kunt u ons vinden?

Ons werkgebied in Zeeland omvatten de  gemeenten Goes, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Terneuzen, Tholen, Veere en Vlissingen.
Ons werkgebied in West-Brabant zijn de gemeenten Hoogerheide, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en Rucphen.

Bent u al langer aan het twijfelen of u wel goed verzekerd bent? Vraagt u zich af of u teveel betaalt? Laat het ons weten, Wij helpen u vrijblijvend verder.