CZAV/Rusthoeve 2024

Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering hoeft niet duur te zijn. Neem contact op met adriaan@progrezz.nl

Dit jaar staan wij voor het eerst op de open dag van CZAV Rusthoeve. Ik moet zeggen dat het gekozen thema ‘Roerige tijden, robuuste aanpak’ de waarheid als een koe is. Tot gister zondag 10 juni zijn jullie van 6 uur ’s morgens tot na middernacht bezig geweest met het zaai en pootgoed in de grond te krijgen. Terwijl er vannacht weer aardig wat gevallen is.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Progrezz Bedrijfsverzekeringen staat dit jaar achteraan in het eerste gangpad op standplaats nummer 10. Tijdens deze dag laten wij op een ludieke wijze  zien wat de voordelen zijn van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Agrarische verzekeringen.

Daarnaast hebben wij een uniek concept waarmee er iedere drie jaar gemiddeld €1.500 aan premie bespaard kan worden. Wil je hier meer over weten, kom langs en speel ook mee met het grote AOV spel.

Je kan uiteraard ook direct contact opnemen

Daarnaast verzorgen wij ook de agrarische bedrijfsverzekeringen zoals het werkmaterieel schuren en aansprakelijkheid. Onze aanpak hierin is altijd het voordeel halen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen maar zaken kunnen doen als wij beiden kunnen winnen.

Schadeafwikkeling agrarische verzekeringen

Een zakelijke verzekering moet eigenlijk niets meer zijn dan een aspirientje of paracetamol. Hiermee bedoelen wij het volgende. Als je pijn in je hoofd hebt, neem je 2 paracetamol, zodat de pijn in je hoofd over gaat.  Bij agrarische verzekeringen is dit het zelfde. Een goede verzekering zorgt ervoor, dat er bij een gedekte schade betaald wordt wat er betaald moet worden. Progrezz zorgt ervoor dat de pijn in je hoofd verdwijnt en geen migraine wordt

Progrezz betrokken bij agrariërs

Dit jaar hebben wij voor de badkuipenrace in Borssele de TITANIC prijs mogen sponsoren. Weer een mooi event georganiseerd door JAZ Zeeland. Bedankt, het was leuk om dit te mogen doen.