De beste Horeca verzekeringen Via Progrezz Verzekeringen

De beste Horeca verzekeringen in Zeeland.

Hieronder vindt u voorbeelden en tips hoe wij van Progrezz verzekeringen u de beste horeca verzekeringen kunnen aanbieden tegen een zeer gunstige prijsstelling

Welke horeca verzekeren wij

Al enige tijd verzekeren wij horeca, in het verleden kleinere bedrijven maar nu voornamelijk bedrijven met enige omvang.  De reden dat wij overgestapt zijn naar grotere horeca bedrijven is dat de schadelast lager is dan bij een shoarma zaakje of klein restaurant, zodat de premies ook lager zijn.

 

Hoe doen wij het anders

Wij laten ons niet belonen op basis van provisies, maar op basis van onze werkzaamheden die wij aan u leveren. De reden is dat wij graag geheel onafhankelijk willen zijn en uw belang willen dienen. Op het moment dat wij met horeca verzekeringen beloond worden door een verzekeringsmaatschappij kan er een scheve verhouding  ontstaan.

 

Wat doen wij anders dan onze collega’s

Wij nemen de clausules, die in de verzekeringen zijn ingesloten uiterst serieus en leggen deze ook aan u uit.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan de volgende voorbeelden:

  • Voor het horecapand staat een parasol met een zware betonvoet welke  om waait met gevolgschade aan de gevel. Vaak is deze schade niet vergoed omdat deze parasol niet “nagelvast” zit.
  • Bij het niet nakomen van een verplichting in een clausule is er nog wel eens een uitsluiting van schade bij brand in horecabedrijven. Beter kan het zijn vooraf in overleg te treden met de verzekeringsmaatschappij om een eigen risico te nemen van bijvoorbeeld € 50.000. Ook dit is een behoorlijke schadepost, echter beter dan dat door het niet nakomen van verplichtingen, mogelijk het pand teniet wordt gedaan door die brand.

 

Waarom lagere prijsstelling

Wij worden beloond voor onze werkzaamheden. Dit betekent dat wij hoofdzakelijk cliënten hebben met een schoon schadeverleden. Immers, het afhandelen van schade kost tijd, cliënten met veel schades zijn bij ons te duur uit en zullen geen klant worden. Een goed huisvader echter is bij ons meer dan welkom. Uitsluitend op deze manier kunnen wij schone risico’s aanbieden aan de verzekeringsmaatschappijen en hierdoor een lagere prijsstelling ontvangen, waar u dan weer van profiteert. Daarnaast zijn wij veelal werkzaam in Zeeland en West-Brabant. Ook in deze regio's is de schadelast beduidend lager, met als gevolg een goedkopere horeca verzekering.

 

Hoe gaan wij met risico’s om

Wij vinden het niet belangrijk hoe u nu verzekerd bent, wij vinden het belangrijk hoe wij denken dat u verzekerd moet zijn. Dit doen wij door het inhuren van een collega, die gespecialiseerd is in het maken van een risico analyse. Juist door dit rapport voorkomen wij het verzekeren van onnodige risico’s en kunnen wij helder aan een verzekeringsmaatschappij uitleggen wat de daadwerkelijke risico’s zijn. Het voordeel hiervan is dat de verzekeringsmaatschappij een risico op waarde kan inschatten, zodat zij geen opslag hoeven te berekenen en wij voordeliger kunnen inkopen.

 

Waar zijn wij werkzaam?

Ons werkgebied is Zeeland en West-Brabant. de reden dat wij hier voor gekozen hebben is eenvoudig. Bij een eventuele schadeafwikkeling wenst u op korte termijn geholpen te worden. Door met ons kantoor in uw regio te zitten kennen wij u persoonlijk en kunnen wij adequaat u de hulp bieden die u nodig heeft.

 

Waarom zou u ons uitnodigen?

Ons DNA zit opgesloten in de volgende kernbegrippen:  Digitaal, Open, Eerlijk en Transparant. Samengevat: D.O.E.T.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheid van second opinion, dan hoor ik het graag.

 

Wij doen wat wij beloven, maar dan wel anders dan de gevestigde orde.