De beste Horeca verzekeringen Via Progrezz Verzekeringen

De beste horeca-verzekeringen in Zeeland.

De beste horeca-verzekeringen

Hieronder leggen wij uit hoe het komt dat  Progrezz u de beste horeca-verzekeringen kan aanbieden tegen een zeer gunstige prijsstelling.

 

Welke horeca verzekeren wij?

Al enige tijd verzorgen wij verzekeringen voor de horeca. In het verleden hadden wij kleinere bedrijven als klant, maar nu zijn dat voornamelijk bedrijven van enige omvang.  De reden dat wij overgestapt zijn naar grotere horecabedrijven is, dat wij lagere premies voor deze bedrijven kunnen garanderen, omdat daar de schadelast vaak lager is dan bij een klein restaurant.

Hoe doen wij het anders?

Wij werken niet met provisies, maar laten ons belonen op basis van onze werkzaamheden die wij aan u leveren. De reden hiervoor is dat wij graag een geheel onafhankelijk advies willen geven en zodoende uw belang kunnen dienen. Op het moment dat wij met het afsluiten van horecaverzekeringen beloond worden door een verzekeringsmaatschappij, kan er een scheve verhouding  ontstaan.

Wat doen wij anders dan onze collega’s?

Wij nemen de clausules, die in de verzekeringen zijn ingesloten uiterst serieus en leggen deze uitgebreid aan u uit. Vaak wordt aan "de kleine lettertjes" weinig tot geen aandacht geschonken. Hierdoor kunt u het risico lopen, niet de schade-uitkering te ontvangen, waar u recht op heeft.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan de volgende voorbeelden:

  • Voor uw horecapand staat een parasol met een zware betonvoet. Deze waait om, met gevolgschade aan de gevel. Vaak wordt deze schade niet vergoed, omdat deze parasol niet “nagelvast” zit.
  • Vaak staan er in de clausule verplichtingen voor de verzekeringnemer. Bij het niet nakomen van deze verplichtingen, bestaat de kans dat er niet wordt uitgekeerd bij een schade bij brand. Beter kan het zijn vóóraf in overleg te treden met de verzekeringsmaatschappij om een eigen risico af te spreken.  Dit kan een behoorlijke schadepost zijn, maar het kan beter zijn dan dat door het niet nakomen van verplichtingen, mogelijk het pand teniet wordt gedaan door een brand. Progrezz helpt u hierbij de juiste keuzes te maken.

 

Lagere prijsstelling bij horeca-verzekeringen

Wij vragen een financiële vergoeding voor onze werkzaamheden. Wij hebben hoofdzakelijk cliënten met een "schoon" schadeverleden. Het afhandelen van schade kost tijd (dus geld); cliënten met (te) veel schades zijn bij ons te duur uit en zullen daarom geen klant worden. Een oplettende ondernemer is bij ons meer dan welkom. Op deze manier kunnen wij schone risico’s aanbieden aan de verzekeringsmaatschappijen en hierdoor een lagere prijsstelling ontvangen, waar u dan weer van profiteert. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Zeeland en West-Brabant. In deze regio's is de schadelast beduidend lager, ook weer met als gevolg een goedkopere horeca-verzekering.

 

Hoe gaan wij met risico’s in de horeca om?

Wij vinden het niet belangrijk hoe u nú verzekerd bent, wij vinden het belangrijk hoe u verzekerd zou moeten zíjn. Dit is onze toegevoegde waarde: Wij huren een collega in, die gespecialiseerd is in het maken van een risico-analyse. Juist door dit rapport voorkomen wij het verzekeren van onnodige risico’s en kunnen wij helder aan een verzekeringsmaatschappij uitleggen wat de daadwerkelijke risico’s zijn. Het voordeel hiervan is dat de verzekeringsmaatschappij een risico op waarde kan inschatten, zodat zij geen opslag hoeven te berekenen. Daardoor kunnen wij weer voordeliger producten voor u  inkopen.

 

Waar zijn wij werkzaam?

Ons werkgebied is Zeeland en West-Brabant. de reden dat wij hier voor gekozen hebben is eenvoudig. Bij een eventuele schadeafwikkeling wenst u op korte termijn geholpen te worden. Door met ons kantoor in uw regio te zitten kennen wij u persoonlijk en kunnen wij adequaat u die hulp bieden die u nodig heeft.

 

Waarom zou u ons uitnodigen voor een horeca-verzekering?

Ons DNA zit opgesloten in de volgende kernbegrippen:  Digitaal, Open, Eerlijk en Transparant. Samengevat: D.O.E.T.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheid van second opinion, dan hoor ik het graag.

 

Wij doen wat wij beloven, maar dan wel anders dan de gevestigde orde.