Hulp in geldzaken

Hulp in geldzaken

Hulp in geldzaken: Online financiele planningHulp in geldzaken; Bent u op hoogte van uw eigen financiële situatie? Ik ben er van overtuigd dat dit op een eenvoudige manier nog beter kan.

In samenwerking met ‘Mijngeldzaken.nl’, bieden wij van Progrezz Pensioenen en Verzekeringen de mogelijkheid om uw financiële situatie goed inzichtelijk te maken.

MijnGeldzaken.nl

Via ‘Mijngeldzaken.nl’ houdt u al uw financiële gegevens bij. Maar dan bedoel ik ook alles, uw inkomen, pensioen, hypotheek en uw spaargeld. U voert de gegevens zelf in, deze staan nu veilig en overzichtelijk in uw eigen digitale kluis. Nu u alles overzichtelijk geordend heeft en in één oogopslag te zien is, kunt u starten met uw financiële bewustwording. Kortom, een perfecte hulp in geldzaken!

Financiële rust begint met inzicht en overzicht

Wat zijn uw inkomsten en uitgaven? Hoeveel blijft er eigenlijk over om leuke dingen van te doen? Waar droomt u van? Eerder stoppen met werken, of de kinderen laten studeren? Dat ene droomhuis kopen, een wereldreis maken en regelmatig uit eten gaan? Via ‘mijngeldzaken.nl’ kunt u zelf nagaan of uw dromen realistisch zijn. U ziet direct wat de gevolgen zijn als u meer gaat verdienen, of minder gaat sparen omdat uw vaste lasten toenemen. U hoeft het zelf net meer uit te rekenen, wat zorgt voor financiële rust.

Een compleet en integraal financieel plan is niet altijd nodig

U bent de deskundige over uw eigen geldzaken. U weet wat u heeft, en wat u graag wilt. Wanneer u vragen heeft over de weg naar uw dromen toe, kan het zinvol zijn om advies te vragen over bijvoorbeeld uw pensioen of hypotheek. Omdat u zelf veel voorbereidt, zijn de advieskosten beperkt. Dit advies kan online plaats vinden. Door middel van een videoverbinding pleegt u overleg met uw persoonlijke financieel adviseur. Maar wilt u liever een persoonlijk op kantoor? Dat kan natuurlijk ook. Wij, van Progrezz Pensioenen en Verzekeringen zijn werkzaam in Zeeland en omgeving Bergen op Zoom.

Zelf inzicht hebben in kansen, tekorten en mogelijkheden

  • Ik geloof dat u de baas kunt zijn over uw eigen financiële toekomst.
  • Ik geloof, dat als u weet wat uw financiële toekomst brengt, u ook weet wat u tekort komt.
  • Ik geloof dat u pas een adviseur nodig heeft als u er behoefte aan hebt. En niet eerder.

De kracht van ‘mijngeldzaken.nl’ licht in het zelf inventariseren van uw geldzaken. Wanneer u dit namelijk gedaan heeft, ben ik maar de helft van de normale tijd kwijt aan het geven van advies, voor u op maat. Dit maakt dat u uiteindelijk maar de helft van de normale advieskosten betaald. Wilt u meer weten? Neem persoonlijk contact met ons op, wij helpen u graag.

Kosteloos

Wij geloven erin. Per week verloten wij daarom maximaal drie keer de mogelijkheid om geheel kosteloos uw eigen financiële toekomst in kaart te brengen, inclusief 45 minuten online advies. Mijn vraag is of ik uw contact gegevens nadat u tevreden bent over het programma mag delen op facebook. U heeft de software van ‘mijngeldzaken.nl’ een jaar gratis ter beschikking. Zo heeft u genoeg tijd om zelf uw financiële toekomst in handen te nemen.

Kernwaarden

Progrezz Pensioenen en Verzekeringen steunt op drie pijlers: Open, Eerlijk en Transparant. Progrezz staat voor vooruitstrevend. Wij lopen voorop in de markt wat betreft kennis en ervaring in het geven van advies bij pensioenen en hypotheken. Mijn naam is Adriaan Beirnaert, pensioenspecialist en hypotheekadviseur.

Wij wensen u een goede financiële toekomst toe!