Hypotheekadvies in West-Brabant, regio Bergen op Zoom

Hypotheekadvies West-Brabant, regio Bergen op Zoom

 

Na 15 jaar werkzaam te zijn in hypotheekadviezen geven wij nu ook hypotheekadvies in West-Brabant.

De kenmerken van ons hypotheekadvies West Brabant zijn:

Hypotheekrente op 1 februari 2017

Goed een afkorting van;

  • Gedegen
  • Overzichtelijk
  • Eenvoudig
  • Doordacht

Beoordeling klanten

De klanten beoordelen ons kantoor als Open, Eerlijk en Transparant.  Door goed naar uw wensen te luisteren kunnen wij u een passend advies op maat geven.

 

Omdat wij het belangrijk vinden hoe de consumenten ons hypotheekadvies beoordelen, hebben wij ons aangesloten bij de Consumentenbond. Op deze manier willen wij u  vooraf laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt de geplaatste reviews over onze hypotheekadviseurs in de regio West-Brabant bekijken op advieskeuze.nl

Vestigingen;

Onze hypotheekadviseurs geven hypotheekadvies in Zeeland en West-Brabant.

In Zeeland zijn wij gevestigd in Nieuwdorp, dichtbij Goes en Middelburg. Terwijl het kantoor in West-Brabant gevestigd is in Bergen op Zoom. Het hypotheekadvies vindt plaats op kantoor of gewoon bij u thuis.
In West-Brabant wordt hypotheekadvies voornamelijk gegeven in de plaatsen Bergen op Zoom – Roosendaal – Steenbergen – Huijbergen –Woensdrecht en Hoogerheide.

Hypotheekrente;

Op dit moment is de hypotheekrente gelukkig nog steeds historisch laag. Toch zijn er nog geldverstrekkers en tussenpersonen die echt teveel rente berekenen. Omdat wij onafhankelijk hypotheekadvies geven, kunnen wij voor u de laagste rente kiezen met de beste voorwaarden die bij uw hypotheek passen. De actuele hypotheek-rentetarieven hebben wij in bovenstaand schema weergegeven. Daarnaast publiceren wij regelmatig een blog over de hypotheekmarkt.

Kosten en online advies;

De bemiddelingskosten voor een compleet hypotheekadvies zijn bij ons € 2.250. U kunt ook kiezen voor een gedeeltelijk online hypotheekadvies; in dat geval vragen wij u van te voren bepaalde gegevens aan te leveren. Het grote voordeel hiervan is, naast de efficiëntie, dat u zelf meer inzicht krijgt in uw eigen hypotheek. Terwijl de dienstverlening blijft zoals u gewend bent, aangevuld met online webcamadvies. Als u van deze online hypotheek service gebruikt maakt, is het hypotheekadvies uiteraard goedkoper; u betaalt dan € 1.800.

Hypotheekvormen;

[youtube_sc url="https://www.youtube.com/watch?v=dcuN23nxAFo" title="Hypotheekadvies%20voor%20een%20goede%20hypotheek" ratio="4:3"]

Naast de lineaire- en annuïteitenhypotheek kunt u bij ons nog steeds kiezen om uw hypotheek gedeeltelijk aflossingsvrij te nemen. Ook uw bestaande spaarhypotheek kunnen wij meenemen naar uw nieuwe woning. Wij bekijken samen met u welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Om de kwaliteit van ons advies te waarborgen, zijn wij aangesloten bij:

  • AFM(de Autoriteit Financiële Markten)
  • SEH(de Stichting Erkend Hypotheek adviseur)
  • NOPD(de Nederlandse Orde van Pensioen Deskundigen)
  • Kifid(het Klachten instituut)

Daarnaast laten wij ieder hypotheekadvies beoordelen door een externe partij, alleen dan weet u dat niet alleen voor een goede hypotheek gaat, maar voor een excellente hypotheek.