Hypotheekadvies Zeeland

Hypotheekadvies Zeeland

Ons hypotheekadvies kenmerkt zich door openheid, eerlijkheid, transparantie en vooruitstrevendheid. Wij luisteren goed naar uw wensen en kunnen u daardoor een passend advies op maat geven.

Omdat wij het belangrijk vinden onafhankelijk hypotheekadvies te geven, hebben wij ons aangesloten bij de Consumentenbond. U kunt de geplaatste reviews over onze hypotheekadviseurs bekijken op     advieskeuze.nl en zo lezen, hoe andere klanten ons beoordelen.

Vestigingen;

Onze hypotheekadviseur geeft hypotheekadvies in Zeeland en West-Brabant. Zo is het kantoor in Zeeland gevestigd in Nieuwdorp dichtbij Goes en Middelburg. Terwijl het kantoor in Brabant gevestigd is in Bergen op Zoom. Zo kunnen wij u hypotheekadvies op kantoor geven, of gewoon bij u thuis.

Hypotheekrente;

Op dit moment is de hypotheekrente gelukkig nog steeds historisch laag. Toch zijn er nog geldverstrekkers en tussenpersonen die echt teveel rente berekenen. Omdat wij onafhankelijk hypotheekadvies geven, kunnen wij voor u de laagste rente kiezen met de beste voorwaarden die bij uw hypotheek past. De actuele hypotheek rentetarieven hebben wij in bovenstaand schema weergegeven. Daarnaast publiceren wij regelmatig een blog over de huis- en hypotheekmarkt.

Kosten en online advies;

De bemiddelingskosten voor een compleet hypotheekadvies zijn bij ons € 2.250. U kunt ook kiezen voor een gedeeltelijk online hypotheekadvies; in dat geval vragen wij u van te voren bepaalde gegevens aan te leveren. Het grote voordeel hiervan is, naast de efficiëntie, dat u zelf meer inzicht krijgt in uw eigen hypotheek. Terwijl de dienstverlening blijft zoals u gewend bent, aangevuld met online webcam-advies. Als u van deze online hypotheek service gebruikt maakt, is het hypotheekadvies uiteraard goedkoper; u betaalt dan € 1.800.

[youtube_sc url="https://www.youtube.com/watch?v=dcuN23nxAFo" ratio="4:3"]

Hypotheekvormen;

Naast de lineaire- en annuïteitenhypotheek kunt u bij ons nog steeds kiezen om uw hypotheek gedeeltelijk aflossingsvrij te nemen. Wij bekijken samen met u, welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Om de kwaliteit van ons advies te waarborgen, zijn wij aangesloten bij:

  • AFM (Autoriteit Financiële Markten)
  • SEH (Stichting Erkend Hypotheek adviseur)
  • NOPD (Nederlandse Orde van Pensioen Deskundigen)
  • Kifid (klachten instituut)

Daarnaast laten wij ieder hypotheekadvies beoordelen door een externe partij, alleen dan weet u dat niet alleen voor een goede hypotheek gaat, maar voor een excellente hypotheek.