Klanten vertellen over Progrezz: Kukko Benelux

In deze rubriek vertellen klanten waarom zij voor Progrezz Bedrijfsverzekeringen gekozen hebben. Daarnaast vertel ik over de passie van mijn klanten.

Kukko Benelux uit Halsteren.

Timo Langenberg van Kukko Benelux vertelt over de samenwerking met Progrezz Risicobeheersing en bedrijfsverzekeringen

De passie van Kukko Benelux

De passie van Kukko Benelux is het produceren en leveren van kwaliteitsgereedschappen. Daarnaast  leveren zij  een deskundig advies, zodat de juiste toepassing geleverd wordt. Dit doen zij voor zowel de industrie als aan de groothandel.

Wie is Kukko Benelux

In 1999 is Kukko Benelux begonnen met hun vestiging in Nederland. Het doel was en is nog steeds het versterken van de merknaam Kukko. Daarnaast streven zij naar het verkrijgen van het daarbij behorende marktaandeel. De naam Kukko Benelux is ondermeer bekend van de industriële pully-trekkers. Deze pully-trekkers kunnen lagers demonteren met een maximale diameter van 1.200 mm. De bijzonderheid van Kukko Benelux is, dat zij niet rechtstreeks de eindgebruiker benaderen, maar zich blijven richten op de groothandel. En dit ondanks het feit dat de afzet aan de kleinhandel een stimulans voor het marktaandeel zou kunnen betekenen.

De producten van Kukko Benelux

Het leveren van kwalitatief hoogwaardig gereedschap wordt ondermeer ingezet in garages en de maakindustrie. Zo zijn de zachte hamers een gewild stukje gereedschap bij de stratenmakers. De reden hiervan is dat deze hamer voorzien is van een innovatieve anti-terugslag. Hierdoor waarborgt deze de maximale slagkracht bij minimale belasting van de pols. Met als resultaat een verhoging van de slagkracht van 1,5 keer.

Waarom past Kukko Benelux uit Bergen op Zoom goed bij Progrezz Risicobeheersing en bedrijfsverzekeringen?

Minimaal één tot twee keer per jaar heb ik daar een bedrijfsbezoek met betrekking tot risicobeheersing en het optimaliseren van het verzekeringspakket. Op het moment dat ik daar aanwezig ben, is er door de collega’s van Timo Langenberg  doorlopend overleg met de afnemers over welke oplossingen zij kunnen bieden voor de uiteenlopende vraagstellingen. Zij zijn een bedrijf dat vooruit wil,  een bedrijf dat zich profileert als een servicebedrijf pur sang. De kracht van de samenwerking van Progrezz en Kukko Benelux zit in het volgende: Onze adviezen gaan naast de verzekeringen, ook over de algemene voorwaarden, het toepassen van de RI&E, maar ook het bepalen van de risicoklasse en de daarbij behorende preventiemaatregelen.

Naast het feit dat ik er trots op ben dat ik dit bedrijf mag helpen met het inzichtelijk maken van bedrijfsrisico’s en het regelen van de zakelijke verzekeringen, is de persoonlijkheid van het team en daarin bijzonder van Timo voor mij een toegevoegde waarde. Timo is een persoon die openstaat voor aanbevelingen om bepaalde risico’s te beperken. Daarnaast is Timo ook duidelijk, wat één van de redenen is dat onze communicatie efficiënt is.

Tot slot: Timo, fijn dat je mee wilde werken aan de foto voor op onze website!