Klanten vertellen over Progrezz: Review door projectontwikkelaar en investeerder

In deze rubriek laat ik klanten vertellen over  Progrezz Bedrijfsverzekeringen.  Daarnaast vertel ik over de passie van mijn klanten, wat voor soort bedrijf zij hebben en waarom deze klanten bij ons bedrijf passen.

Deze keer schrijf ik over investeerder Henri Engelen, die diverse panden in Breda en Roosendaal heeft.

De passie van Henri Engelen:

Henri komt uit een familie waar het mooi en functioneel maken van panden hem met de paplepel is ingegoten. Zo zijn zijn vader en zijn zus ook beheerders en investeerders in vastgoed. Zijn persoonlijke voorkeur ligt bij het uitwerken van ideeën en het maken van plannen.  Ook het overleggen met de gemeentes en andere overheden om van een gebouw, dat in beginsel functioneel in redelijke tot goede staat is een bestemming te vinden, hoort daarbij. Zó renoveren zij dat het gebouw zodat het beeldbepalend wordt in de binnenstad en daardoor een toegevoegde waarde heeft voor alle partijen. De plaatsen waar Henri zich thuis voelt zijn Breda en en Roosendaal.

De lange adem van een projectontwikkelaar:

Tien jaar geleden heeft Henri, samen met zijn vader en zijn zus, voor het eerst -voor-overleg gehad met de gemeente. Het ging over een bepaald pand dat het straatbeeld echt ontsierde. zij hadden de plannen om daar een nieuwe herbestemming voor te vinden. Deze moest goed passen in het straatbeeld.
Persoonlijk heb ik nooit geweten of enigszins het vermoeden gehad dat het traject van een herbestemming zo lang kon duren. Als ik van een afstand naar dit traject terugkijk denk ik dat er hierbij alleen maar winnaars kunnen zijn.

Review Henri Engelen:

“Adriaan heeft me gevraagd om in het kort te zeggen waarom ik zaken met hem wil doen. ‘Persoonlijke betrokkenheid’ lijkt me wel heel kort en behoeft zeker enige uitleg. Adriaan is betrokken bij zijn klanten. Tijdens een gesprek met de schadebehandelaar over een banale schade wilde hij er toch zèlf even bij zijn. Dat tekent hem.

Bovendien is het duidelijk dat ik zijn klant ben. Hij stuurt mij namelijk een factuur voor bewezen diensten. Het zit niet inbegrepen in de commissie die hij van de verzekeringsmaatschappij ontvangt. Immers: “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt”.

Waarom past de investeerder-VvE uit Breda en Roosendaal  goed bij Progrezz Risicobeheersing en Bedrijfsverzekeringen?

Wij helpen graag een ondernemer die vooruit wil, investeert en op zoek is naar kansen en mogelijkheden. Naast investeerder/projectontwikkelaar is Henri ook een beheerder voor de lange termijn. Henri heeft wat moois neergezet en wil dit ook zo houden. Zo regelt hij zelf  de uitvoerende werkzaamheden en is overal bij betrokken. Met zo’n gedreven mentaliteit willen wij de ondernemer graag helpen de risico’s te beperken en te zoeken naar een passende oplossing in bedrijfsverzekeringen.

Dit hebben wij onder andere voor Henri kunnen betekenen:

  • Het laten vaststellen van een vaste waardebepaling, zodat men vooraf weet wat het pand daadwerkelijk waarde is .
  • Het zoeken van een verzekeraar, die op een passende manier omgaat met  het keuren van elektriciteit.
  • Het expliciet bespreken van de voorwaarden en clausules van de verzekeringen, want als men daar niet aan voldoet, volgt er mogelijk geen uitkering.
  • Iedere verzekeraar heeft de uitsluiting in de voorwaarden dat er binnen 10 meter van de gevel geen containers of brandbare materialen geplaatst mogen worden. In overleg hebben wij de verzekeraar overgehaald deze clausule laten vervallen. De reden hiervoor is dat er in de binnenstad hiervoor geen ruimte is om een container 10 meter te verplaatsen. Mocht er nu een brand ontstaan in deze container en dit slaat over naar de gevel. Bestaat er in dit geval nu wel dekking.

Pas twee maanden verzekerd en helaas een stormschade.

Naast het feit dat wij vooraf overleg met de verzekeringsmaatschappij hebben gehad, hebben wij hierdoor betere voorwaarden en een besparing kunnen realiseren. Hier zijn  wij dan ook trots op. Wij zijn natuurlijk blij met de keuze die wij voor de maatschappij genomen hebben, omdat amper twee maanden later er een stormschade was en de verzekeraar binnen een zeer korte periode deze netjes en naar volle tevredenheid afgehandeld heeft.

Tot slot: Henri, dank voor je medewerking met betrekking tot de foto en dat ik dit korte stukje over je mocht schrijven.

[button text=”Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.” link=”https://progrezz.nl/contact/” style=”primary” size=”large” target=”_self” display=”block” icon=”no”]