Missie en visie van Progrezz

Progrezz Risicomanagement en Zakelijke Verzekeringen: onze missie en visie

Voor Progrezz Risicomanagement en Zakelijke Verzekeringen is onze hoofddoelstelling als volgt:

"Het op een begrijpelijke en no nonsense manier regelen van uw zakelijke verzekeringen. Dit maken wij mogelijk door vooraf een uitgebreide risico-analyse uit te voeren."

Progrezz Risicomanagement en Zakelijke Verzekeringen vindt één ding belangrijk. Het is voor iedereen duidelijk wat wij doen en wat wij nastreven. Lees daarom onze missie, visie en kernwaarden.

Missie:

Wij bieden u dé oplossing op het gebied van financiële en personele risico’s die uw bedrijf in gevaar kunnen brengen. Door onze enthousiaste persoonlijke en klantgerichte aanpak blijven wij vernieuwend. Samen met u kunnen wij de schade beperken; samen zorgen wij ervoor dat u  de uitkering ontvangt waar u recht op heeft.

Visie:

Wij onderzoeken vijf grote risicofactoren. Nadat deze duidelijk zijn, zullen wij dit met u bespreken met als resultaat een lijst met aanbevelingen  om deze risico’s te beperken. Tot slot regelen wij uiteraard  de beste verzekering voor uw bedrijf, mocht dit nodig zijn.

Wij gaan voor een jarenlange klantgerichte en persoonlijke aanpak. Hiervoor gaan wij regelmatig de strijd aan met de verzekeringsmaatschappijen. Zodoende krijgt u altijd de voorwaarden die bij u en uw bedrijf passen.

Wij doen het graag nét wat anders dan gebruikelijk. Progrezz loopt bijvoorbeeld graag voorop. We experimenteren bijvoorbeeld met digitale toepassingen, waardoor onze dienstverlening verbetert. Daardoor wordt voor u het verzekeringspakket duidelijker en makkelijker. Daarnaast houden we het persoonlijke contact, welke ons van de anderen onderscheidt.

Kernwaarden:

Progrezz staat voor:

  • Persoonlijk - Door persoonlijke aandacht houden wij korte lijntjes
  • Zakelijk - Bij ons staat uw zakelijk belang voorop
  • Zorgeloos - Door onze service kunt u zorgeloos uw bedrijf leiden