Missie en visie van Progrezz

Missie, Visie en Kernwaarden van Progrezz

Missie Visie Progrezz

Progrezz optimaliseert uw Zakelijke Zekerheden

 

Missie

Het nieuwe verzekeren: Voorkom de schade.

Wij ervaren onze klanten als zakelijke vrienden. Door betrokkenheid, eerlijkheid en openhartigheid van beide kanten, zijn wij in staat de essentiële risico’s binnen uw organisatie in te schatten.

Als wij weten wat u drijft en wat uw beweegredenen zijn, kunnen we risico’s beperken. Pas daarna kijken we naar verzekeringsoplossingen. Hierdoor zijn wij de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij beschermen uw vermogen.

Visie

Wij onderzoeken vijf grote risicofactoren. Nadat deze duidelijk zijn, zullen wij dit met u bespreken met als resultaat een lijst met aanbevelingen  om deze risico’s te beperken. Tot slot regelen wij uiteraard  de beste verzekering voor uw bedrijf, mocht dit nodig zijn.

Wij gaan voor een jarenlange klantgerichte en persoonlijke aanpak. Hiervoor gaan wij regelmatig de strijd aan met de verzekeringsmaatschappijen. Zodoende krijgt u altijd de voorwaarden die bij u en uw bedrijf passen.

Wij doen het graag nét wat anders dan gebruikelijk. Progrezz loopt bijvoorbeeld graag voorop. We experimenteren bijvoorbeeld met digitale toepassingen, waardoor onze dienstverlening verbetert. Daardoor wordt voor u het verzekeringspakket duidelijker en makkelijker. Daarnaast houden we het persoonlijke contact, welke ons van de anderen onderscheidt.

Kernwaarden

Progrezz staat voor:

  • Persoonlijk - Door persoonlijke aandacht houden wij korte lijntjes
  • Zakelijk - Bij ons staat uw zakelijk belang voorop
  • Zorgeloos - Door onze service kunt u zorgeloos uw bedrijf leiden