Onze manier van werken

Adriaan Beirnaert Progrezz Onze manier van werkenProgrezz Risicobeheersing, verzuimmanagement en bedrijfsverzekeringen is een innoverend advieskantoor, op gebied van risico-beheersing, bedrijfskundig verzuimmanagement en bedrijfsverzekeringen met een eigen kijk op onze advieswereld. Hieronder leest u over onze  manier van werken, onze nuchterheid en hoe wij ons bewegen als spil in de ondernemerswereld in Zeeland en West-Brabant.

Onze manier van werken.

Wij zijn een bedrijf dat persoonlijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden u geen verzekeringsoplossing aan als wij u niet goed kennen. Al onze klanten zijn “totaal-relaties”. Als wij u en uw bedrijf goed kennen, kunnen wij de mogelijke risico’s in uw bedrijf beperken. Wij leggen dit graag aan u uit. Als u er voor kiest om uw verzekeringen bij meerdere partijen te laten lopen, kunnen wij geen partner voor u zijn, waar u goede zaken mee kunt doen. Wij investeren graag tijd om u te helpen. Als wij u niet alles kunnen aanbieden, lopen wij beiden het risico dat u mogelijk op bepaalde gebieden onverzekerd bent. Dit willen wij voorkomen.

Met de voeten in de klei.

Progrezz is zelf onderdeel van het MKB. Door hard werken en veel mensen spreken en ontmoeten, is Progrezz een bekende partij in Zeeland en West-Brabant. Wij hebben al veel organisaties ontzorgd. Dit ontzorgen zit bij ons trouwens niet alleen in verzekeren. We leggen dit graag uit:
Wij zijn goed in het inventariseren van mogelijke risico’s binnen uw bedrijf. Deze risico’s kunnen uw bedrijfscontinuïteit schaden. Wij zijn van menig dat iedere schade onnodige energie  heeft. Als wij vooraf een schade kunnen beperken, hebben wij al 80% gewonnen. Daarnaast stellen verzekeringsmaatschappijen soms onnodige voorwaarden op, waar u niet aan kunt voldoen. Dit kan misschien nog wel erger: u krijgt voorwaarden waar u wel aan kunt voldoen, maar u weet niet van het bestaan af. Zo zou u de uitkering, waar u meent recht op te hebben, niet krijgen! Progrezz maakt u bewust, zodat u weet aan welke voorwaarden u moet voldoen.

Netwerken en partners van Progrezz

netwerken in Zeeland en BrabantIn de loop der jaren heb ik (Adriaan) mij ontpopt als een echte netwerker. Bij het netwerken ben ik actief in Zeeland bij het netwerk in Goes of Middelburg. Maar men komt mij ook tegen in West-Brabant in Bergen op Zoom, Steenbergen of Roosendaal. Het grootste voordeel dat ik hieruit haal is dat ik mede ondernemers kan helpen aan contacten die zij op dat moment zoeken. Daarnaast ben ik ook een spil  in het Zeeuwse en West-Brabantse ondernemersmilieu (Penningmeester van Zeebra Busininess Partners,  lid en ex-bestuurslid van  diverse andere businessclubs)