Adriaan Beirnaert

Even voorstellen;

Mijn naam is Adriaan Beirnaert, geboren en getogen in het mooie Zeeland. Na diverse leidinggevende functies binnen het bedrijfsleven ben ik in 2000 begonnen in de verzekeringswereld. In 2011 ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Ik ben mij verder gaan specialiseren, met als resultaat dat ik in 2012 als één van de eersten in Nederland mijn erkenning en vergunning in de pensioenen had. Langzamerhand is Progrezz uitgegroeid tot een bedrijf waar ik trots op ben.

In 2015 hebben wij de beslissing genomen om ons kantoor verder uit te breiden, zo hebben wij hypotheekadviseurs die zowel in Zeeland als Bergen op zoom om u een persoonlijk en passend hypotheekadvies te geven.

Mijn persoonlijke kenmerken zijn:

Ondernemend, innovatief, transparant, een pensioen-en hypotheekspecialist met visie, vooroplopend in kennis.

Het klantbelang staat voorop;

In april 2013 heb ik ervoor gekozen om de eed voor de financiële dienstverlening af te leggen. Op deze manier onderschrijf ik het meest belangrijke in de financiële sector dat het klantbelang voorop staat. Ook is Progrezz aangesloten bij De Nederlandse Orde van pensioen Deskundigen.
NOPD

Netwerken;

Sinds 2012 ben ik begonnen met netwerken, de reden  hiervan is dat ik in staat wilde zijn om diverse ondernemers met elkaar in contact te brengen. Ik vind het leuk om ondernemers met elkaar te verbinden en te helpen waar mogelijk. Het netwerken is een van de manieren om dit te doen.

E-mail: adriaan@progrezz.nl
Telefoon: 0164 24 64 99
Mobiel: 06 427 00 825

Download hier vCard van Adriaan.