Besparen op financieringen

Besparing op Leningen

Heeft u een persoonlijke lening en/of een doorlopend krediet? Dan kunnen wij kijken of wij deze lening om kunnen zetten naar een andere kredietmaatschappij, tegen een lagere rente. Daarnaast zouden wij eventueel de looptijd van de aflossing kunnen verlengen, zodat u een lagere maandlast ontvangt.  Uiteraard moet u dan wel langer betalen, als is het maandelijkse bedrag lager. 

Investeringen

Voor u is het misschien nu de juiste tijd om na te denken over de verdere toekomst en de investeringen die u wilt doen. Wij bieden u de mogelijkheid voor “financial lease”. Deze financial lease kunnen wij aanbieden voor alles wat “rijdt en roest ”. Hiermee bedoelen wij uw computersystemen, uw machines en bijvoorbeeld uw wagenpark/auto. Deze financial lease telt niet voor verbouwingen.

Besparing op  hypotheeklasten

Dalende rente
Wij zien al een paar jaar dat de rente daalt. Voor u is dit misschien het moment om te kijken of u ook hier een fikse besparing in uw lasten kunt realiseren. Als u wilt nagaan of dit ook voor u van toepassing is, bel ons dan. Wij geven gratis en vrijblijvend aan, welke besparing u kunt krijgen.

Betalingsproblemen
Mogelijk heeft u op dit moment moeite om uw huidige hypotheek te blijven betalen. Mocht u hiermee geconfronteerd worden, neem ook dan vrijblijvend contact met ons op. Ook dan zullen wij geheel kosteloos uitzoeken welk aanspreekpunt u het beste kunt bereiken om er voor te zorgen dat u een tijdelijk uitstel van betaling krijgt. Wellicht hoeft u nu de rente of aflossing slechts beperkt te betalen.