Wie is Adriaan?

 

Voor zijn opleiding praktisch risicomanagement heeft Adriaan een persoonlijkheidsanalyse laten uitvoeren.

Wil jij in de toekomst zaken met Adriaan doen? Dan kan je hier lezen hoe hij als persoon is. Voor degene die Adriaan kennen vermoeden wij dat jullie hem hierin wel zullen herkennen.

 

 

 

Zakelijke vrienden

Adriaan is naar buiten gericht, geïnteresseerd in mensen en weet met respect een zeer gevarieerde groep mensen voor zich te winnen. Hij doet zaken op een vriendschappelijke manier, terwijl hij anderen ook probeert over te halen tot zijn zienswijze. Hij zoekt vrijheid boven routine en zoekt niet alleen prestige maar ook gezaghebbende posities. Hij heeft een breed scala aan activiteiten nodig en werkt het meest efficiënt wanneer anderen analytische gegevens aandragen.

Uitdagingen

Adriaan heeft uitdagingen nodig die om mobiliteit en flexibiliteit vragen. Is vaak druk met allerlei activiteiten, waardoor hij nerveus kan overkomen op anderen. Het is belangrijk te weten dat hij niet altijd het voortouw hoeft te nemen. Uitdaging in ondersteunende rollen kan hem ook tevredenstellen. Hij heeft behoefte aan anderen om zich heen die effectief en efficiënt kunnen communiceren. Adriaan komt zeer zelfverzekerd over. Hierdoor kan hij aanvallend of dwingend overkomen; terwijl dit gedrag eerder een manier is om zijn angst voor afwijzing het hoofd te bieden. Hij is over het geheel genomen optimistisch en motiverend ingesteld. Weet met behulp van anderen resultaten te halen!

Leiding geven

Adriaan geeft graag leiding en stuurt graag groepen aan zoals zakenpartners en collega’s maar ook vrienden. Adriaan is iemand die leidinggevende verantwoordelijkheid serieus neemt en doorgaans in staat is om zonder aarzelen belangrijke beslissingen te nemen. Adriaan straalt zelfverzekerdheid uit en anderen reageren vaak goed op de aangeboren aanleg tot koploper.

Relaties

Relaties spelen een belangrijke rol in het leven van Adriaan. Hij is al snel goed van vertrouwen en gaat graag nieuwe vriendschappen en relaties aan. Hij is vaak bij meerdere dingen tegelijk betrokken en is dol op sociale gelegenheden. Hij moedigt anderen graag aan en mensen zien hem als iemand die anderen inspireert.

Klinkt dit als iemand waar jij zaken mee wil doen? Neem dan gerust even contact op met Adriaan via adriaan@progrezz.nl of 0164-246499

Wil je meer weten over onze manier van werken en waar wij voor staan, lees dan ook een ander artikel van ons