Pensioenschade bij ontslag

Ontslagvergoeding Zeeland

Pensioenschade bij ontslag berekenen; U kunt als werkgever of werknemer te maken krijgen met ontslagprocedures. Wij geven advies over de ontslagvergoeding en verdere zaken.
Enige jaren geleden is de kantonrechters regeling behoorlijk uitgekleed. Dit betekent dat er minder ontslagvergoeding aan het personeel wordt meegegeven.Wij van Progrezz Pensioenen worden sinds deze wijziging steeds vaker benaderd om pensioenschade te berekenen.

Wat is pensioenschade?

Pensioen is uitgesteld loon dat in de toekomst wordt uitgekeerd, maar nu alvast voor de werknemer wordt gereserveerd. Op het moment dat ontslag in werking treedt, kan er geen pensioen worden opgebouwd. Dit houdt in dat er op de pensioendatum minder pensioen ter beschikking komt. Deze pensioenschade kan bij oudere werknemers en arbeidsgehandicapten in verband met het niet vinden van een passende baan behoorlijk oplopen.

Hoeveel is de pensioenschade?

Afhankelijk van uw huidige pensioenregeling en uw leeftijd (55 plus), bedraagt de pensioenschade tussen de €75.00 en €150.000

Wat is ons honorarium?

Voor het berekenen van pensioenschade vragen wij een eenmalige vergoeding van € 500. U krijgt dan van ons de specifieke berekening. Daarnaast merken wij dat juristen en-of advocaten onze begeleiding inschakelen bij het claimen van de pensioenschade. Samen zorgen wij dat het indienen van uw pensioenschade een kans van slagen heeft.  Omdat iedere begeleiding in pensioenschade anders  is hanteren wij de volgende berekening. De vergoeding voor begeleiding bedraagt 5% van de pensioenschade, met een maximum van € 4000.

Wilt u weten wat uw pensioenschade is? Wilt u weten wat uw aanvullende vergoeding nu werkelijk is kunt claimen?

Wij van Progrezz Pensioenen helpen u graag neem gewoon contact op

Contact