Kopie ID, voorkom identiteitsfraude!

Voorkom identiteitsfraude met Kopie ID app.

Herkent u het dat iedereen een kopie van uw ID nodig heeft? Voorkom identiteitsfraude!

Redenen waarom een kopie van uw ID wordt gevraagd

Om een klant te identificeren doen wij dit aan de hand van een kopie ID/ paspoort. Als u deze aan ons toont als wij een intake doen hoeft u deze natuurlijk niet meer te mailen. Toch heeft het een reden dat wij u er om vragen.

Als wij bijvoorbeeld voor u en uw vennoten een compagnonverzekering aanvragen, zijn wij verplicht om het nummer op uw ID en tot wanneer deze geldig is te vermelden op de aanvraag. Natuurlijk zou u deze kunnen mailen, echter om fouten te voorkomen bij het overnemen van de gegevens vragen wij bij u een kopie van uw ID op. Dit mede omdat eens in de 10 jaar u een nieuw ID moet aanvragen en wij mogelijk niet meer over de juiste gegevens beschikken. Zo als wij onze redenen hebben dit op te vragen heeft ieder bedrijf zijn eigen redenen.

Voorkom identiteitsfraude

U kunt zeer eenvoudig de app van rijksoverheid “KOPIE ID” downloaden. Zie bijgaand hoe de app er uitziet in de app- of playstore. Als u dit gedaan heeft adviseer ik u uw BSN nummer en uw foto te vervagen. Deze twee gegevens maakt u heel eenvoudig onleesbaar in deze app. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om er een watermerk over heen te laten lopen. Bijvoorbeeld t.b.v. aanvraag compagnonverzekering.

Progrezz Risicobeheersing en zakelijke verzekeringen helpt u niet alleen met het voorkomen van risico’s op het vlak van verzekeringen. Wij helpen u ook graag uw Zakelijke zekerheden te beschermen.