Specialist VvE verzekeringen Zuid-West Nederland

VvE beheerde /projectontwikkelaarVereniging van Eigenaren (VvE)

VvE verzekeringen zijn verzekeringen voor verenigingen van eigenaren. Deze verzekeringen worden vaak op prijs vergeleken, maar als men een verzekering voor de VvE vergelijkt is het ook verstandig om op de voorwaarden te vergelijken. Immers als een VvE een schade heeft en uit de clausules of de voorwaarden van de verzekeringsovereenkomst blijkt dat de VvE niet verzekerd is, heeft men het verkeerde vergelijk gemaakt.

 

Specialist VvE verzekeringen Zuid-West Nederland

Wij als specialist in VvE verzekeringen vinden de keuzes niet altijd juist als er uitsluitend gekeken wordt naar een laag eigen risico. De gedachte om voor een verzekering met een laag eigen risico te kiezen is begrijpelijk, maar zeker op de langere termijn niet effectief. Een laag eigen risico moedigt namelijk een ongezond claimgedrag aan. Met als gevolg dat de verzekeringmaatschappij na een aantal schades zelf een hoger eigen risico op de polis zet. Of dat ze een bepaald eigen risico uitsluiten. Dit laatste moet dan ook altijd voorkomen worden.

Wij hebben ons beroep ervan gemaakt om VvE’s te verzekeren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij dan ook diverse VvE beheerders aan ons kunnen binden. Zij vragen ons regelmatig om advies: Voldoet de bestaande verzekering nog steeds aan de voorwaarden? Of zij vragen ons gewoon een offerte die speciaal is afgestemd op het risico van hun eigen VvE.  Als wij een VvE willen verzekeren, willen wij een schadelast voorkomen. Dit betekent dat wij ook iedere 4 jaar bij de desbetreffende VvE langskomen om te kijken of de verzekeringspolis nog aan de juiste voorwaarden voldoet.

 

Waar vindt u onze klanten?

onze klant Sinke VvE-beheerHieronder een overzicht van onze partners waar wij mee samen werken en in welke regio deze werkzaam zijn.
In de provincie Zeeland werken wij samen met de volgende partners:

 

Zeeland

  • VvE-beheer Ingrid Sinke uit Middelburg. Ingrid Sinke heeft diverse VvE’s in beheer in de gemeente Middelburg, maar ook aan de Walcherse kust, zoals Veere, Domburg en Westkapelle.
  • VvE beheer Leegemaate en Leegemaate VvE administratiekantoor zijn onze partners in Vlissingen. VvE beheer Leegemaate richt zich voornamelijk op de volgende VvE’s en plaatsen, zoals bijvoorbeeld de VvE op de boulevard in Vlissingen, het winkelcentrum in Vlissingen en Middelburg maar ook in Wemeldinge, Katseveer en Kortgene.

 

Zuid-Holland

Als wij een overstap maken naar Zuid-Holland en de Zuid-Hollandse eilanden, zijn onze partners:

  • Golev uit Zierikzee en Ouddorp en Goeree-Overflakkee.
  • Woonkracht 10: beheerder en verhuurder van onder meer panden in Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en de andere Drechtsteden. Waarbij iedere VvE zijn eigen aanpak nodig heeft op het gebied van verzekeren en risicobeheersing.

 

Noord-Brabant

  • VP&A Vastgoedmanagement B.V is gevestigd in Oosterhout, Capelle aan de IJssel, Tilburg en Breda. Zij zijn degene die mij dan ook uitnodigen oor het maken van een risicoanalyse, de insteek is hier te kijken of de huidige of toekomstige polis wel bij de desbetreffende VvE past. Met de uiteindelijke bedoeling dat er uiteraard de schade vergoed wordt waar ment ook dacht recht op te hebben.
  • In Bergen op Zoom, Wouw en Huijbergen doen wij zaken met E. Vastgoed en Erik Veghels.
  • En in Breda en Roosendaal hebben wij weer diverse panden verzekerd voor Houvast 3E-Vastgoed en Engelen vastgoedbeheer.

 

Trots op goede service

VvE verzekeringen
Risicobeheersing bij VvE kantoorpanden

Samengevat, een VvE verzekeren is niet zo moeilijk, een VvE goed verzekeren vergt kennis van zaken, Wij zijn er dan ook trots op wij dat diverse VvE’s en VvE beheerders in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland als tevreden klant hebben.